STORT SORTIMENT AF PROFESSIONELT MALERVÆRKTØJ

Hos FGO Trading har vi et stort sortiment af malerværktøj til industriel og professionel brug.
Læs mere om vores sortiment nedenfor eller klik for at se vores standard kataloger. 
Kontakt os for priser og vareprøver
Vi har hos FGO Trading et stort sortiment af malerruller. Vores sortiment er en blanding mellem import og høj kvalitet malerruller fra egen produktion

Som leverandør af malerruller har vi forskellige kvaliteter, således det dækker det ønsket formål. Malerrullerne i vores katalog udgør kun en beskeden del af det samlede mulige leveringsprogram, idet at vi er ordre producerende og kan producere malerruller udformet, specielt til det ønsket anvendelsesformål og herved optimere arbejdsprocessen. Vi tilbyder således også højkvalitets malerruller i privatlabel. Kontakt os, såfremt din virksomhed er interesseret i at høre om mulighederne for maleruller i privatlabel.

Vores udvalg af malerruller består bl.a. af nylon malerruller, velour malerruller, mohair malerruller, specialskum valse malerruller, skumruller, perlon ruller, vestan malerruller, mikrofiber malerruller, polyester malerruller, polyamid malerruller, polyakryl maleruller, lammeskinds malerruller, tekstur malerruller, velvet malerruller, pigruller, luftblandingsruller, trykruller og malerhåndtag.

Vores sortiment af malerruller dækker alle behov, herunder har vi maleruller til epoxy, topcoating, akrylmaling, opløsningsmidler, oliemaling, gulvcoating, dispersion maling, latex maling, belægningsmaling, alkydmaling, emulsionsmaling, murværks maling, tekstur og mineral maling.

Vi har desuden malerhåndtag til alle malerrullerne i forskellige størrelser, således at vi har malerhåndtag, som passer til alle behov.

Vi har pensler i mange kvaliteter – både industri-pensler og håndlavet pensler

Som leverandør af pensler er vi bevidste om at vores kunder har forskellige behov, derfor har vi både pensler til industriel brug og til den kvalitetsbevidste malermesteren. Vores penselsortiment består bl.a. af lakpensler, modlere, polykaron pensler, radiator/ vinkel pensel, facade pensel, ringpensel, cykel lakpensel, listepensel, reparations pensel, stregtrækker, lodepensel, penselsæt, anstryger og kalkkoste. Desuden har vi høj kvalitet håndlavet pensler, herunder håndlavet listepensel, håndlavet radiatorpensel, håndlavet lakpensel, håndlavet fladpensel, håndlavet fladpensel, håndlavet ovalpensel, håndlavet ringpensel, håndlavet gennemløbsringpensel, håndlavet knækpensel, håndlavet vindueslakeringspensel, håndlavet cykellak pensel, håndlavet oliepensler, håndlavet oval facadepensel, håndlavet gulv-lakpensel mm.

Vi har et stort udvalg af malertilbehør

FGO Trading er leverandør af malertilbehør. Vores sortiment af malertilbehør består bl.a. af malerstande: 8L malerspande, 12L malerspande, 19L malerspande og 25L malerspande. Alle malerspande fås med og uden hældetud og der kan købes låg til malerspandende. Dertil har vi malerbakker i forskellige størrelser. Desuden har vi malerspand-indsatser – indsatser til malerspande fås til 8L malerspande, 12L malerspande.

Vores malertilbehør består desuden af knive – profilcuttere i forskellige kvaliteter.

Vi har teleskopskafter både i metal og aluminium i mange forskellige længder.

Vi har malersparteler i både plast, metal og rustfrit stål.

Vores sortiment af malertilbehør består desuden af malerhandsker, nitrilhandsker, bomuldshandsker og malerdragter.

 

Hos FGO Trading har vi et stort sortiment af børstevarer i høj kvalitet

 Vores sortiment af børstevarer består blandet andet af koste til engros salg, herunder arenga koste, kokus koste, polykoste, hårblandingskoste, naturhårskoste, arenga/polykoste, gadekoste, piasvakoste, sne-og vinterkoste.

Som leverandør af koste og børstevarer har vi selvfølgelig også et stort udvalg af håndkoste herunder arenga, poly, kokus og hårblandingskoste.

Vores sortiment af børstevarer består også af gulvskrubber bl.a. børster med union og mexico fibre.

Vi har således koste til alle behov herunder fejning af udearealer, værkstedskoste, afrensning af kemikalier mm.

Vores sortiment af børstevarer består desuden af afrensningsbørster fx til rengøring af spøjteudstyr i bl.a. nylon og mexicofibre , stålbørster, stålskrubber og stålkost, gulvskraber, fejebakker, opvaskebørster, snobørster, karskrubber, afvaskningsbørster, vinduesbørster, wc-børster.

Til vores koste hører kosteskafter i træ med konus. Som leverandør af koste er vi selvfølgelig bevidste om kvaliteten, vores koste er af høj kvalitet og til gode priser.

Kontakt os for priser og vareprøver

Vi besvarer mails inden for 2 hverdage.